LFC Gebruiksadvies

Duurzaamheid, aesthetiek en hygiëne zijn dé redenen waarom roestvrij staal zo vaak in commerciële keukens wordt gebruikt. Als u een biodigester koopt voor uw keuken, check de kwaliteit van de afwerking van de zichtbare onderdelen en kijk ‘onder de kap’.

We worden vaak gevraagd over kracht en energie, zoals hoeveel energie de LFC biodigester gebruikt, hoeveel energie het SRA additief kan besparen of wat er wordt bedoeld met ‘winst op efficiëntie’. Vaak begrijpt de vraagsteller ons antwoord niet. Dit gebruiksadvies geeft een definitie van elk van deze attributen, met als doel de antwoorden te verduidelijken.

Volgens de Amerikaanse  EPA bestaat het meeste afval op de vuilnisbelt uit keukenafval, dat is zo’n 21% van al het afval.

 

Is het een goed idee om uw bio-afval naar een anaerobe verterdeer te sturen? Waarschijnlijk niet.
Dat is de conclusie van dit onafhankelijke onderzoek, dat het effect op het milieu en de kosten van anaerobe vertering vergeleek met dat van de LFC biodigester voor een kleine gemeenschap.

Door afvalmateriaal ter plekke te composteren, kunnen bedrijven significant besparen op de hoeveelheid afval dat ergens anders verwerkt moet worden, wat veel geld kan besparen. Het kan soms moeilijk zijn om te kiezen welke manieren van composteren het beste is. Hier zijn een paar voorbeelden.

Het is het effect van bio-afval naar de stort sturen? Hoe is dat vergeleken met andere handelingen, zoals het installeren van zonne-energie of LED-lichten? Kom er achter door dit gebruiksadvies.

Scroll to Top